Пред-Регистрација

Добредојдовте во пред-регистрацијата на eTвининг. Ве молиме пополнете ги следниве информации за себе и за вашето училиште. Ќе ви биде испратен е-мејл за потврда за да ја проверите вашата е-адреса во системот. Откако ќе ја потврдите вашата претходна регистрација, ќе можете да го завршите вториот дел од процесот на регистрација.

* Задолжително поле
Ве молиме внесете валидна вредност