Инспирирајте се

Потребна ви е инспирација? Пронајдете примери на на еТвининг практика во реалниот живот и видете дека започнувањето на свој проект може да биде едноставно и пријатно.

picture

Китови

Подготвените китови на проекти се чекор-по-чекор упатства за успешни еТвининг проекти. Китовите за проектот можат да се користат како репер за наставниците кои сакаат да спроведат слични проекти или како алатки за инспирација и свежи идеи.

picture

Проекти

Галеријата прикажува избор на примери за најдобри практики за да ја предизвика вашата креативност кога дизајнирате и водите сопствен еТининг проект. За да откриете повеќе, регистрирајте се овде.

picture

Сведоштва

Можеме да зборуваме бесконечно за нас, но еТвинингсведоштвата го одземаат центарот на вниманието од проектот и го насочуваат на вас, наставниците. Прочитајте за мислите, дејствијата и достигнувањата на наставниците за да видите како може да ви биде од корист припаѓањето на најголемата заедница на наставници во Европа.