Корист

Зошто да станете еТвинер?

picture

Соработка

Еден од најважните елементи на еТвининг е соработка меѓу наставниците, учениците, училиштата, родителите и локалните власти. Во еТвининг наставниците работат заедно и организираат активности за своите ученици. Тие имаат активна улога, комуницираат, истражуваат, донесуваат одлуки, се почитуваат едни со други и учат вештини од 21 век. Проектите за еТвининг вклучуваат придонес на секој член на тимот. Инспирирајте се и истражете ги овие наградени проекти.

picture

Професионален Развој

Приклучете се на нашите безплатни Настани за учење и Онлајн семинари водени од експерти во различни области ! Можете исто така да научите од своите колеги и да откриете нови наставни материјали преку одлични настани на еТвининг, работилници за професионален развој и тематски и годишни конференции.

Признавање

Во еТвининг, вашата работа е важна и заслужува да биде споделена и признаена на локално, национално ниво и низ цела Европа. Во овој дел, откријте како еТвининг ја препознава работата извршена од наставници, студенти и училишта преку Национални и европски ознаки за квалитет, еТвининг награди, еТвининг училишта и еТвининг портфолио.